	Friday, July	Saturday, July	Sunday, July	Monday, July	Tuesday, July	Wednesday, July	Thursday, July	Friday, July 22	Saturday, July
	15th	16th	17th	18th	19th	20	21	,, ,	23
Cattle Pavilion		Check-In  10am - 2pm	4-H Dairy & Beef Check-In 7am - 10am						
Horse Pavilion	5pm-7pm - 4-H Sr. H&P Check- In	4-H Llama Check-	4-H Jr. H&P Check-In 6pm - 7pm			5-7pm - 4-H Int. H&P Check-In			
Goat / Sheep Pavilion		4-H Sheep, Meat Goats & Dairy Goats Check-In 10am - 2pm	4-H Sheep Check-In 7am - 10am						
Swine Pavilion					4-H Swine Accepted 4am - 10am				
NSSB Arena		12:00pm 4-H Dog Show	10:00am 4-H Meat Goat Show	10:00am 4-H Sheep Show	10:00am 4-H Dairy Goat Show	9:00am 4-H Dairy Show	8:00am 4-H Swine Show / 2:00pm Swine Showmanship	5:00pm Auction / Super Sale	5pm - 4-H Supreme Showmanship
GreenCycle Arena		9:00am - Sr. H&P Western / 6:00pm - Sr. H&P Veratility	8:00am - Sr. H&P English Show & Contesting Show /5:30 p.m. Farm Bureau Pet Parade	9:00am Jr. H&P Western & Contesting Show / 5:30pm 4-H Llama Show	8:00am Jr. H&P English / 2:00pm - set for 7pm Cheeleading Contest	12:00pm Beef Show and 4-H Dairy Beef Steer Show / <u>7:30pm</u> Horse Pull	9am Int. H&P Western & Contesting Show	9:00am Int. H&P English & Versatility Show	
Small Animal Pavilion		4-H Rabbit Check-In 12pm - 2pm	4-H Poultry Check-In 8am - 10am / 3 p.m. Mini 4-H Rabbit Showmanship/ 5:00pm Rabbit Ambassador		9:00am 4-H Rabbit Show	9:00am 4-H Poultry / Waterfowl / Pigeon Show	6:00pm 4-H Rabbit Award Presentation		
Hendricks Power Expo. Hall								6:30pm 4-H Little Critter Show	10:00am 4-H Cat Show/ 7 p.m 9 p.m. Project Release

Conference Center  6:00 p.m. 4-H Rocket Launch (Back 40 Lot)  1 p.m. to 5 p.m. Communications Contest (Conference Rooms)  Bicycle Rodeo (Conference Center)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Grand Drive for 4-H Shows will be at 6:00pm